my sponsor

24 Mac 2011

Apabila Pemandu Wanita Lari Daripada Polis

Aku terjumpa video ni dekat youtube, da macam aku main game NFS Undercover da main kejar-kejar dengan polis, tapi yang aku respek satu jer,kalau kat america, polis dia kejar orang tak pula lepaskan tembakan sesuka hati,macamkes aminul rashid dan aku percaya banyak lagi kes yang tak ditembusi media, siap media buat coverage lagi pasal insiden kejar mengejar ni berlaku. Lagi satu aku berharap bebenor bila la polis malaysia ni nak pasang perakam video dekat dalam kereta peronda, takkan beli evo, kia forte mampu,pasang kamera tak mampu, lagi satu kalau pasang kamera tu janganlah pasang kamera hitam putih low quality yang macam digunakan untuk cerita lucah 3 musketeer tue,buat malu jer




yang ikhlas, rakyat prihatin, ChaiTT (tetiba plak teringat reentry kat blog hanief)

2 ulasan:

  1. syok gak tgk aksi kejor mengejor ni...hihihiihi

    BalasPadam
  2. Aku dari dulu setuju kalau dipasang kamera kat patrol car diorang, daripada peruntukan juta-juta tu digunakan untuk sistem AES yang entah berapa banyak company swasta subcon berkenaan boleh untung, dahulukan resource tu kat patrol car tu dulu.

    BalasPadam